Partner outdoor

Surađujemo s više agencija na području BiH i Hrvatske, te ostvarujemo pogodnosti na najam reklamnih površina uz najfrekventnije točke koje osiguravaju najveću moguću vidljivost. Billboard, Bigboard, Wallscape, CityLight i LED Display samo su neki od načina na koje vaše poruke preko nas dopiru do javnosti.

Native ad marketing

Priča i sadržaj su ključ svake uspješne kampanje, no ključanica je u detaljima poput prilagođene priče, prezentacije i optimizacije priča koje govore jezikom koji razumiju oni kojima se obraćamo.

ZAKUP OGLASA

Od medijske strategije,planiranja, izrade te dopreme i postavljanja oglasa, brinemo o svakom aspektu promotivne kampanje.

Analize medijskog tržišta, cijena i čitanosti omogućuju nam jasne i argumentirane pregovore sa medijskim kućama i klijentima gdje osiguravamo uspjeh ne samo kroz omjer dobivemo - uloženo, nego i zadovoljstva procesa usmjerenog na razvoj, stvaranje i angažman od prvog do zadnjeg koraka.

Media planning & buying

Pregovaramo o cijeni i vršimo zakup oglasnog prostora u svim medijima na području Hrvatske, te Bosne i Hercegovine.

Media Monitoring

U skladu sa ciljevima i zadacima, pratimo spominjanja relevantnih pojmova na internetu i društvenim mrežama, te predlažemo praktične odgovore na izravne ili neizravne trendove.

IMG_1453-scaled

Petrinja kao avanturistička destinacija

Koncept Banovine kao destinacije avanturističkog turizma zapravo je logičan, Netaknuta priroda i krajolici koji oduzimaju dah samo su početak potencijala koji govore o stvarnoj mogućosti profiliranja Petrinje kao centra i banovine kao regije u destinaciju na kojoj se posjettiltej željan avanture može sasvim sigurno zadržati barem dva dana.

 - 03/02/2023

IMAGIS D.O.O.

Marina Držića odvojak III 20A, Petrinja
OIB: 48004802783

info@imagis.info

MOB: +385 994006000

VIBER: +385 994006000

WHATSAPP: +385 994006000

TELEGRAM: +385 994006000

“Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.”
– Daniel J. Boorstin
“Why fit in when you were born to stand out?”
– Dr. Seuss
“I never dreamed about success. I worked for it.”
- Estée Lauder

UVJETI KORIŠTENJA |  IZJAVA O PRIVATNOSTI 

© 2023 IMAGIS D.O.O.