Community management

U sklopu kampanja ili odvojeno, vodimo profile i stranice, komuniciramo sa zaniteresiranim osobama, osmišljavamo objave i pripremamo materijale.

Performance marketing

Zakup oglasa na društvenim mrežama može biti jednostavan i skup, ili jednostavan i efikasan, ovisno o tome tko postavlja i vodi digitalne kampanje zakupa oglasnog prostora. Naše su usmjerene na ispunjavanje ciljeva, jasno definirane i mjerljive što u rezultatu, što u povratu ulaganja

ONLINE KOMUNIKACIJA

Od podizanja do vođenja, web stranice, facebook stranice i njihova izrada u našoj su tvrtki sredstvo koje vodi ka ostvarenju nekog cilja i zato su posebno osmišljeni sa ciljem u vidu.

Od podizanja do vođenja, web stranice, facebook stranice i njihova izrada u našoj su tvrtki sredstvo koje vodi ka ostvarenju nekog cilja i zato su posebno osmišljeni sa ciljem u vidu.

Digitalna rješenja

Od izrade web stranice i pripreme društvenih mreža za komunikaciju do njezina početka dug je put koji uključuje osmišljavanje, pripremu dizajna i programiranje potrebnih funkcija.

Reputation management

Doba u kojem živimo nazivamo i digitalnim doba, zato što komunikacija postaje trenutna, isto je toliko i opasna, naši stručnjaci vrsni su u detekciji negativnih kampanja poput loših recenzija, lažnih vijesti i pokušaja prijevara.

IMG_1453-scaled

Petrinja kao avanturistička destinacija

Koncept Banovine kao destinacije avanturističkog turizma zapravo je logičan, Netaknuta priroda i krajolici koji oduzimaju dah samo su početak potencijala koji govore o stvarnoj mogućosti profiliranja Petrinje kao centra i banovine kao regije u destinaciju na kojoj se posjettiltej željan avanture može sasvim sigurno zadržati barem dva dana.

 - 03/02/2023

IMAGIS D.O.O.

Marina Držića odvojak III 20A, Petrinja
OIB: 48004802783

info@imagis.info

MOB: +385 994006000

VIBER: +385 994006000

WHATSAPP: +385 994006000

TELEGRAM: +385 994006000

“Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.”
– Daniel J. Boorstin
“Why fit in when you were born to stand out?”
– Dr. Seuss
“I never dreamed about success. I worked for it.”
- Estée Lauder

UVJETI KORIŠTENJA |  IZJAVA O PRIVATNOSTI 

© 2023 IMAGIS D.O.O.